100% Natural

De ce să alegem produsele 100% Pure?

„Produsele de uz extern pentru îngrijirea pielii sunt absorbite în proporţie de până la 60% prin piele, ajungând în sistemul circulator”, afirmă Dr. Nancy Lonsdrof, medic primar, doctor în medicină din lowa, adăugând: „Acestea ar trebui folosite cu aceeaşi precauţie cu care ne alegem cerealele pentru micul dejun.” – extras din ediţia din aprilie 2006 a revistei Women's Health. Există numeroase substanţe chimice toxice în produsele cosmetice care au fost dovedite clinic drept cauzatoare de cancer, tumori, iritaţii şi alte numeroase tulburări dermatologice. Produsele 100% Pure sunt cu adevărat 100% pure, fără substanţe chimice sintetice, conservanţi chimici, arome artificiale, coloranţi artificiali, detergenţi duri sau alte toxine dăunătoare sănătăţii.

De unde vine conceptul strict vegetarian?

Iubim animalele şi refuzăm susţinerea oricărei activităţi care poate face rău animalelor, motiv pentru care niciuna dintre formulele noastre nu este vreodată testată pe animale (toate ingredientele utilizate de noi sunt de origine alimentară şi nu necesită testare, contrar ingredientelor chimice care trebuie testate). Toate pensulele noastre pentru machiaj sunt produse din fibre sintetice. Niciun animal nu a fost rănit pentru blana sa, dimpotrivă, niciunui animal nu i s-a făcut vreun rău pentru niciunul dintre ingredientele noastre (singurul ingredient de provenienţă animală folosit este mierea, fără a implica vreo acţiune de cruzime faţă de animale).
 

De ce nu sunt folosite parfumuri sau arome artificiale?

Parfumurile şi aromele artificiale sunt substanţe chimice sintetice şi nu au nicio valoare medicinală sau aromaterapeutică. Produsele 100% Pure miros delicios întrucât ceea ce simţi este real. Aromele minunate ale produselor 100% Pure provin de la fructe naturale, uleiuri esenţiale pure şi alte ingrediente absolut pure. Produsele 100% Pure nu au niciodată în componenţă arome sintetice sau alte ingrediente artificiale.
 

De ce nu sunt folosiţi aglutinanţi şi emulgatori?

Deoarece aceştia sunt doar nişte substanţe ieftine de umplutură. Produsele 100% Pure nu sunt diluate niciodată cu apă, alcool, aglutinanţi, emulgatori sau alte „materiale de umplutură”. În schimb, produsele 100% Pure sunt concentrate în totalitate, ceea ce înseamnă că au eficienţă maximă.
 

De ce sunt antioxidanţii atât de importanţi?

Ne deteriorăm cu fiecare clipă, radicalii liberi precum soarele, smogul, fumul, ţigările, etc. atacându-ne, provocând îmbătrânirea, ridurile şi cancerul. NUMAI antioxidanţii ne protejează, luptând împotriva radicalilor liberi dăunători. Loţiunile şi cremele de protecţie solară sunt importante deoarece blochează până la 80% din razele UV, însă acestea NU ne protejează de alţi radicali liberi. Pielea noastră are nevoie de antioxidanţi pentru protecţie solară şi protecţie împotriva tuturor radicalilor liberi dăunători.

Întrucât nu conţin niciun conservant, ce valabilitate au aceste produse după ce sunt deschise?

Pe fiecare produs veţi găsi un desen cu un borcănel deschis, cu un număr. Acel număr indică perioada de utilizare a produsului respectiv odată ce a fost desigiliat. Motivul numărul 1 pentru care produsele noastre nu necesită conservanţi chimici puternici constă în cele două condiţii obligatorii necesare pentru dezvoltarea bacteriilor: apă şi aer. Având în vedere că oricum nu folosim niciodată apă, acest lucru elimină utilizarea conservanţilor chimici puternici.
 

Ce înseamnă 100% pur?

Există numeroase substanţe chimice toxice în produsele cosmetice care au fost dovedite clinic drept cauzatoare de cancer, tumori, iritaţii şi alte numeroase tulburări dermatologice. Produsele 100% Pure sunt cu adevărat 100% pure. Acest lucru înseamnă că nu conţin niciun fel de substanţe chimice sintetice, conservanţi chimici, arome artificiale, coloranţi artificiali, detergenţi duri sau alte toxine dăunătoare sănătăţii. Aşadar constituie cu adevărat o hrană sănătoasă pentru pielea ta.
 

Produsele 100% Pure sunt adecvate pentru pielea sensibilă?

Deoarece produsele 100% Pure nu conţin detergenţi duri, conservanţi chimici sau arome artificiale care îţi pot irita pielea, sunt perfect adecvate pentru pielea sensibilă.
 

Ce sunt pigmenţii din fructe?

Pigmenţii din fructe sunt ceea ce determină culoarea roşie a căpşunilor, culoarea negru-albăstruie a afinelor; pigmenţii din fructe sunt culori din fructe. Toate produsele cosmetice 100% Pure sunt colorate cu pigmenţi din fructe şi legume. Toţi oxidanţii şi vitaminele se regăsesc în pigmenţi. Tehnologia 100% Pure, cu brevet în curs de omologare, preia aceşti pigmenţi naturali din fructe şi îi introduce în produsele noastre cosmetice. De aceea avem rimel de mure (rimel colorat cu pigmenţi din mure), luciu de buze de vin şi rodie (luciu de buze colorat din pigmenţi din vin şi rodie) şi ruj pentru obraji de merişor (ruj pentru obraji colorat cu pigmenţi din merişoare). Ceea ce este grozav la produsele cosmetice 100% Pure cu pigmenţi din fructe este faptul că vei aplica toţi antioxidanţii şi vitaminele sănătoase din fructe direct pe piele.
De ce are gelul de duş o consistenţă atât de fluidă?

Gelurile noastre de duş nu conţin apă, răşini, aglutinanţi sau emulgatori, sau orice alte materiale ieftine de umplutură. Cu toate acestea, gelurile 100% Pure sunt spumante, aplicarea cea mai bună a acestora realizându-se cu ajutorul unui burete de baie din plasă fină!
 

Ce valabilitate au produsele 100% Pure? Care este durata de depozitare a acestora?

Produsele sigilate au o durată de depozitare de 2 ani. Odată ce au fost deschise, acestea au o valabilitate de 6-8 luni. Un desen cu un borcănel deschis de pe etichetă indică numărul de luni în care produsul respectiv este bun de utilizare odată ce a fost desigilat.
 

Produsele 100% Pure sunt fără gluten? Dacă da, de unde provine vitamina E?

Marea majoritate a produselor noastre nu conţine gluten. Suntem preocupaţi de acest aspect întrucât ştim că multe persoane suferă de alergii la gluten. Un ingredient răspândit care conţine gluten este vitamina E, însă vitamina E folosită de noi este fără gluten deoarece provine din tărâţe de orez presate la rece.
 

Zaharurile, unturile şi sărurile folosite sunt nerafinate?

Nu folosim decât cele mai bune ingrediente organice pentru produsele noastre. Rafinarea ingredientelor duce la pierderea tuturor elementelor nutritive şi a mineralelor. Drept pentru care, toate ingredientele noastre sunt complet nerafinate pentru a-şi păstra toate proprietăţile naturale!
 

Utilizaţi nanoparticule de dioxid de titan în componenta de protecţie solară?

Dioxidul de titan utilizat nu este sub formă de nanoparticule. Componenta noastră de protecţie solară este un ecran de protecţie fizic ceea ce înseamnă că rămâne pe suprafaţa pielii pentru a o proteja fizic de razele soarelui. Dacă ar fi fost nanoparticule, acestea ar fi absorbite de piele, constituind aşadar un ecran de protecţie ineficient. Fiecare lot de produse cu protecţie solară este testat de un laborator terţ pentru a garanta un factor de protecţie solară (SPF) minim.
 

Sunt produsele 100% Pure sigure pentru copii?

Din moment ce produsele 100% Pure nu conţin niciun fel de substanţe chimice sintetice, parabeni, sulfaţi sau detergenţi duri, arome sau culori artificiale, ftalaţi, 100% Pure pot fi folosite de copii fără niciun pericol. 

Cum se păstrează durata de depozitare a produselor fără a se folosi conservanţii chimici?

În loc să folosim conservanţi chimici, utilizăm conservanţi naturali cum ar fi ierburile antibacteriene, având de asemenea câteva tehnologii unice brevetate care disting compania 100% Pure de concurenţii săi. Folosim o tehnologie unică pentru a stabiliza ingredientele active împotriva oxidării, având de asemenea un sistem brevetat de conservare 100% natural, utilizând caprifoi japonez, cimbru, oregano, genţiană, rozmarin, lavandă şi o concentraţie ridicată de vitamine şi antioxidanţi, pentru conservarea tuturor produsele.
 

De ce sunt antioxidanţii atât de importanţi?

Radicalii liberi precum soarele, smogul, fumul, ţigările, etc. ne atacă provocând îmbătrânirea, riduri, cancer, etc. NUMAI antioxidanţii ne protejează, luptând împotriva radicalilor liberi dăunători. Loţiunile şi cremele de protecţie solară sunt importante deoarece blochează razele UV ale soarelui, însă acestea NU ne protejează de alţi radicali liberi, pielea noastră având aşadar nevoie de antioxidanţi pentru o protecţie solară mai mare şi pentru protecţie împotriva tuturor celorlalţi radicali liberi dăunători.