Poze Spring Pack #6

     
Pin It


Spring Pack #6

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 289 RON Reducere 19%

Pret nou: 235 RON

PACHETUL INCLUDE:

Ser cu vitamina C

Serul cu vitamina C stabilizata, este recomandat pentru toate tipurile de piele, sporeste producția de colagen, stimuleaza reinnoirea celulara si confera luminozitate tenului. Se foloseste pe pielea curată, concomitant cu alte tratamente sau singur. Cu o formula lejera, serul intra repede in piele si poate fi aplicat atat dimineata cat si seara.

Greutate neta: 30ml

Cremă hidratantă pentru corp cu aromă de portocale roşii - tub

Pentru o piele sănătoasă şi radiantă şi un aspect seducător, foloseşte această delicioasă cremă hidratantă cu portocale roşii, bogată în antioxidanţi cu puternic efect anti-îmbătrânire, vitamine, uleiuri din fructe şi unturi hrănitoare de avocado şi cacao, care îţi va înmuia, hidrata şi hrăni tenul cu cele mai naturale ingrediente nutritive, de cea mai bună calitate. Un produs cu adevărat 100% pur care nu conţine arome artificiale, substanţe chimice sintetice, conservanţi toxici sau alte toxine care ar putea fi dăunătoare.


Greutate netă: 8 oz / 236 ml

Cremă de mâini cu grapefruit roz

Pentru hidratarea zilnică a mâinilor tale şi o piele ca de catifea, foloseşte această cremă hrănitoare, bogată în vitamine şi antioxidanţi cu efect anti-îmbătrânire.


Greutate netă: 2 oz / 57 g (aproximativ 59 ml)

0727842434 - Comenzi telefonice
9:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: Pachete promoProduse similare