Poze Loţiune tonică cu iasomie şi ceai verde – ten normal spre uscat

     
Pin It


Loţiune tonică cu iasomie şi ceai verde – ten normal spre uscat

100% Naturală, 100% Vegetariană

Un produs cu adevărat 100% pur, bogat în ierburi medicinale cu efect de calmare şi antioxidanţi pentru a echilibra şi hrăni pielea deshidrată, această loţiune tonică cu iasomie şi ceai verde hidratează instantaneu pielea, asemenea unui pahar de apă care potoleşte setea!

Creată special pentru tenul normal spre uscat, loțiunea este însă suficient de blândă pentru a fi folosită pentru toate tipurile de ten.

Este un produs 100% pur, atent conceput fără detergenţi duri, conservanţi chimici, substanţe chimice sintetice, arome artificiale sau alte ingrediente dure care ar putea deshidrata sau irita pielea ta delicată.

Ingrediente: apă din floare de rosa centifolia organică (2) (hidrosol de trandafir), extract din frunză camelia sinensis (3) ceai verde organic, apă din floare de calendula officinalis (hidrosol de gălbenele), rădăcină de glycyrrhiza glabra (lemn dulce), matricaria chamomilla (mușețel), extract de frunză de symphytum officinale (tătăneasă), centaurea cyanus (albăstrea), echinacea purpurea (echinacea), equisetum arvense (coada calului), hyssopus officinalis (isop), extract de lonicera caprifolium (caprifoi japonez), ulei de jasminum officinale (iasomie), acid hialuronic

1 origine organică garantată de SGS Organic
2 origine organică garantată de Ceres GmbH
3 origine organică garantată de USDA

Greutate netă 4 oz / 118 ml

0727842434 - Comenzi telefonice
9:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: Loțiuni toniceProduse similare