Poze Loţiune tonică cu efect de luminozitate

     
Pin It


Loţiune tonică cu efect de luminozitate

100% Naturală, 100% Vegetariană

Colecţia pentru un ten mai luminos a fost concepută în mod special pentru a revitaliza tenul tern, conferindu-i un aspect mai radiant, mai sănătos şi mai strălucitor. Fără să apeleze la substanţe chimice agresive pentru albire, produsele din această gamă conferă tenului un efect natural de luminozitate, prin intermediul unor ingrediente 100% pure cu acţiune delicată asupra pielii tale, precum: strugurii ursului, acid kojic, sake, acizi din fructe, lemn dulce, vitamina C, suc de lămâie şi căpşuni.

Această loțiune tonică cu puternic efect antiinflamator având la bază hidrosolul de trandafir și sucul de aloe este ca o cascadă de prospețime pentru pielea ta. Acidul hialuronic asigurând o hidratare rapidă a celulelor uscate ale pielii.

Un produs cu adevărat 100% pur, fără detergenţi duri, conservanţi chimici, substanţe chimice sintetice, arome artificiale sau alte ingrediente dure care ar putea deshidrata sau irita pielea ta delicată.

Ingrediente: suc din frunză de aloe vera organică (1) (suc de aloe), apă din floare de rosa centifolia organică (2) (hidrosol de trandafir), apă din floare de calendula officinalis (hidrosol de gălbenele), sake, extract din frunză de arctostaphylos uva ursi (strugurii ursului), acid kojic, extract de fragaria vesca (căpșună), rubus idaeus (zmeură) și glycyrrhiza glabra (rădăcină de lemn dulce), ascorbat de sodium (vitamina C), extract de punica granatum (rodie) și vaccinum macrocarpon (merișor), acid hialuronic, extract de lonicera caprifolium (caprifoi japonez)

1 origine organică garantată de SGS Organic
2 origine organică garantată de Ceres GmbH

Greutate netă: 4 oz (aproximativ 118 ml)

0727842434 - Comenzi telefonice
9:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: Loțiuni toniceProduse similare