Poze Balsam de noapte cu fructe bogate în antioxidanţi – efect anti-rid şi regenerare

     
Pin It


Balsam de noapte cu fructe bogate în antioxidanţi – efect anti-rid şi regenerare

100% Natural, 100% Vegetarian

Această colecţie reuneşte cele mai bogate fructe în antioxidanţi cu cea mai mare valoare ORAC (capacitatea de absorbţie a radicalului oxigen) din întreaga lume, având puternice proprietăţi anti-îmbătrânire, într-un tratament facial regenerator eficient, cu efect anti-rid.

Folosește acestă cremă de noapte intensivă și bogată, cu puternic efect anti-îmbătrânire, ca tratament de noapte pentru a corecta semnele trecerii anilor şi a regenera pielea deteriorată. Acest balsam reduce aspectul liniilor fine şi al ridurilor, intensificând totodată fermitatea pielii pentru ca tenul tău să aibă un aspect mai sănătos şi mai radiant. 

Un produs cu adevărat 100% pur, atent creat fără să conțină detergenţi duri, substanţe chimice sintetice, conservanți, arome artificiale sau alte ingrediente dure care ar putea să deterioreze sau să distrugă tenul tău delicat.

Ingrediente: unt de persea gratissima (avocado), unt de butyrospermum parkii (shea), ulei din semințe de punica granatum (rodie), ulei de euterpe oleracea (acai), tocopherol (vitamina E), ascorbat de sodiu (vitamina C), extracte de frunză/sămânţă de fruct de cafea arabica, aristotelia chilensis (fruct de maqui), punica granatum (rodie), boabe de lycium barbarum (goji), boabe de euterpe oleracea (acai), malpighia punicifolia (acerolă), sambucus canadensis (soc), coajă de vitis vinifera (strugure tămâios) si de garcinia mangosteen (mango), retinyl palmitate (vitamina A)

Greutate netă 34 g / 1,2 oz (aproximativ 35 ml)

0727842434 - Comenzi telefonice
9:00-21:00

 


Detalii produs


Categorie: Creme hidratante si seruri

Producator: 100% Pure - Purity CosmeticsProduse similare